کد خبر : 40944
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 دی 1404 - 12:03

جمع‌آوری بیش از ۱۰۵ تن پسماند درسطح منطقه ۵ تبریز

جمع‌آوری بیش از ۱۰۵ تن پسماند درسطح منطقه ۵ تبریز

معاون خدمات شهری و اجرایی منطقه ۵ از جمع‌آوری بیش از ۱۰۵ تن پسماند، به صورت روزانه در این منطقه خبر داد.

آی نیوز–  رضا امانی ضمن بیان این مطلب گفت: شهرداری منطقه ۵ در راستای رسالت خود جهت فراهم کردن زمینه تحقق شهری پاک و سالم از ابتدای سال جاری تاکنون با انجام فعالیت‌هایی مانند شست وشو، نظافت و رفت و روب معابر، جمع‌آوری پسماندو خاک و نخاله و… تمام سعی خود را برای رسیدن به این هدف به کار گرفته است.
وی اظهار کرد: جهت خدمات‌دهی مطلوب‌ تر به شهروندان ۱۳۳ نفر نیرو و ۹ دستگاه زباله کش به صورت ۲۴ ساعته در خدمات شهری این منطقه فعالیت دارند.
معاون خدمات شهری و اجرایی منطقه ۵ ادامه داد: ۴۰درصد پسماند، روزانه و قبل از ظهر، ۴۰ درصد بعدازظهر و ۲۰ درصد نیز به صورت شبانه از سطح حوزه جمع آوری می شود.
امانی تصریح کرد: بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار مربع رفت و روب نیز به صورت شبانه روزی با دستگاه های مکانیزه و دستی توسط کارگران در سطح منطقه ۵ انجام می شود.
وی با بیان اینکه یکی از طرح‌های حائز اهمیت در کنترل سلامت و کاهش آلودگی زیست‌محیطی تفکیک پسمانداز مبدا است، بیان کرد: با ترویج فرهنگ تفکیک پسماند از مبدا در بین شهروندان و تبدیل مواد قابل بازیافت می‌توانیم شاهد تاثیر زیادی در اقتصاد مدیریت شهری باشیم.
معاون خدمات شهری و اجرایی منطقه ۵ در پایان با اشاره به اهمیت مشارکت شهروندان، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند با تولید کمتر پسماند و استفاده بهینه از منابع شهرداری‌ها را در کاهش هزینه‌ها یاری رسانند.
گفتنی است: شهرداری منطقه ۵ در شمال شرق تبریز با مساحت ۱۱ هزار و صد و هفتاد هکتار شامل شهرک های رشدیه، ولی امر، باغمیشه، نصر، مرزداران، بارنج، کوی جماران، استانداری، سپهرصادرات، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، اتوبان پاسداران، نمایشگاه بین المللی، جاده تهران به طرف پلیس راه و آرپادره سی را شامل می شود.

 


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.