پیشرفت ۵۰ درصدی اجرای جدولکشی جاده آناخاتون

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۶ تبریز از پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه اجرای جدولکشی مسیر اصلی جاده آناخاتون روبهروی تالار صدف خبر داد.
آی نیوز– رضا بهجتی با اعلام این خبر اظهار داشت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد ریال در حال اجراست و تاکنون عملیات خاکبرداری، زیرسازی، پیکنی و اجرای جدولکشی در این مسیر انجام شده است.
وی افزود: طی هفتههای آتی، عملیات تکمیلی شامل ادامه جدولکشی، بتنریزی و تسطیح مسیر بهمنظور هدایت اصولی آبهای سطحی در خیابان اصلی اجرایی خواهد شد.
رضا بهجتی هدف از اجرای این پروژه را ساماندهی و هدایت آبهای سطحی و آبهای ناشی از بارندگی در محدوده غرب و شمالغرب تبریز عنوان کرد و گفت: این طرح در راستای ارتقای زیرساختهای عمرانی و کاهش مشکلات ناشی از آبهای سطحی در دستور کار معاونت فنی و عمرانی منطقه ۶ قرار گرفته است.

برچسب ها :آی نیوز ، شهرداری تبریز ، منطقه6
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰