کد خبر : 42752
تاریخ انتشار : دوشنبه 12 مرداد 1405

مسمومیت ۱۴ نفر در استخری در تبریز

مسمومیت ۱۴ نفر در استخری در تبریز

سخنگوی اورژانس آذربایجان‌شرقی از مسمومیت ۱۴ نفر بر اثر احتمال استنشاق گاز کلر در یکی از استخرهای تبریز خبر داد.

آی نیوز :

وحید شادی‌نیا با اعلام این خبر اظهار کرد: بعد از ظهر یکشنبه ۱۱ مرداد، بر اثر احتمال استنشاق گاز کلر در یکی از استخرهای تبریز، ۱۴ نفر دچار مشکلات تنفسی شدند.

وی افزود: مسموم شدگان پس از انجام اقدامات اولیه توسط نیروهای اورژانس، برای ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی خاطرنشان کرد: بررسی علت دقیق این حادثه در حال انجام است.

 

واژگونی لودر در معدن چاراویماق ۳ مصدوم بر جای گذاشت

سخنگوی اورژانس آذربایجان‌شرقی از مصدوم شدن سه نفر بر اثر واژگونی یک دستگاه لودر در معدنی در ۴۰ کیلومتری شهر قره‌آغاج شهرستان چاراویماق خبر داد.

وحید شادی‌نیا با اعلام این خبر افزود: در پی اعلام این حادثه  دو دستگاه آمبولانس از پایگاه‌های قره‌آغاج و شیویار به محل اعزام شدند.

شادی‌نیا ادامه داد: مصدومان پیش از رسیدن نیروهای اورژانس، توسط عوامل معدن از داخل لودر خارج شده بودند و پس از دریافت خدمات اولیه درمانی، به بیمارستان امیرالمؤمنین منتقل شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان اورژانس آذربایجان‌ شرقی در روز یکشنبه یازدهم مرداد، وی خاطرنشان کرد: این عملیات امدادی حدود سه ساعت

برچسب ها :


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.