نائب رئیس شورای اسلامی: قطع بیمه قالیبافی، به ضرر تولید داخلی و اشتغال است
نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز با انتقاد از قطع بیمه قالیبافان گفت: قالیبافان به علت قطع بیمه قالیبافی مجبور هستند در شغل های دیگری فعالیت کنند و این امر آنها را با مشکل جدی مواجه می کند .
به گزارش آی نیوز، دکتر اسماعیل چمنی، اظهار داشت: متاسفانه تامین اجتماعی بیمه گذار جدیدی پذیرش نمی کند و علت اصلی این مشکل قانونگذاری هاست .
وی افزود: آذربایجان شرقی ۳۰ درصد تولیدات فرش کشور را به خود اختصاص داده است و تنها امید قالیبافان بیمه است که نباید قطع شود .
چمنی ادامه داد: قطع بیمه قالیبافان بر اساس مصوبه بودجه سال گذشته مجلس شورای اسلامی، قالیبافان برای بیمه خود نمی توانند اقدام کنند و این مورد باید با در نظر گرفتن ردیف بودجه مناسب در لایحه دولت و تصویب مجلس محترم و ابلاغ به سازمان تأمین اجتماعی حل شود .
عضو شورای اسلامی شهر از افتتاح موزه فرش تبریز تا پایان سال ۹۵ خبر داد و افزود: با تشکیل موزه فرش تمام مشکلات قالیبافان حل نمی شود و تنها احداث این موزه برای عرضه تولیدات قالیبافان کافی نیست .
چمنی تاکید کرد: وجود نمایشگاه دائمی فرش در شان قالیبافان استان ضروری است تا آنها تولیدات خود را بدون واسطه در اختیار خریداران قرار دهند و این امر علاوه بر فروش تولیدات قالیبافان افزایش ارزآوری و جذب توریست را به دنبال دارد.
وی متذکر شد: در حال حاضر تشکلاتی که برای فرش آذربایجان شرقی ایجاد شده، اما این تشکل ها پاسخگوی نیازهای حوزه فرش نیستند .
نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز اظهار داشت: این صنعت در اشتغالزایی نقش زیادی دارد و حمایت از این صنعت نیازمند حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی است .
چمنی حوزه فرش را یکی از شاخص های اولویت درآمد برای تامین منابع درآمدی استان خواند و افزود: در سال گذشته دولت برای حمایت از بیمه قالیبافان ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اختصاص داده بود که متاسفانه این رقم به ۲۵۰ میلیارد ریال کاهش یافت .
به گفته وی در آذربایجان شرقی ۸۰ هزار نفر بیمه شده صنعت فرش وجود دارد که این تعداد باید به ۲۰۰ هزار نفر در استان برسد .
عضو شورای اسلامی شهر گفت: معاون وزیر در بودجه پیشنهادی به دولت بر توجه به بیمه قالیبافی تاکید داشتند، اما این امر اتفاق نیفتاد .
چمنی با هشدار نسبت به اینکه قطعی بیمه قالیبافان بیکاری فعالان این حوزه را به دنبال دارد، گفت: قالیبافی یکی از شغل های پر زحمتی است و ما باید از فعالان این حوزه حمایت کنیم، چرا که حمایت آنها حمایت از تولید داخلی و اشتغال است .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰