کد خبر : 39284
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 تیر 1404 - 11:18

اجرای طرح درختکاری و توسعه فضای سبز در امتداد پروژه مسیرگشایی خیابان ۴۵ متری شهید آل‌هاشم

اجرای طرح درختکاری و توسعه فضای سبز در امتداد پروژه مسیرگشایی خیابان ۴۵ متری شهید آل‌هاشم

شهردار منطقه ۱۰ تبریز از آغاز عملیات تسطیح، رنده‌کشی و کاشت درختان در مسیر جدیدالاحداث ۴۵ متری شهید آل‌هاشم خبر داد.

آی نیوز–  سعید مطلّبی با اعلام این خبر گفت: در راستای ارتقاء کیفیت محیط شهری، افزایش سرانه فضای سبز و بهبود منظر بصری، عملیات تسطیح، رنده‌کشی و کاشت درختان در مسیر جدیدالاحداث ۴۵ متری شهید آل‌هاشم با جدیت و دقت توسط واحد فضای سبز این منطقه در حال انجام است.

وی افزود: در این پروژه، بستر مسیر با انجام رنده‌کشی و تسطیح کامل آماده شده و کاشت گونه‌های متنوع درختان مقاوم و سازگار با اقلیم تبریز آغاز شدهده است تا این خیابان مهم، چهره‌ای سرسبز، بانشاط و دل‌انگیز به خود بگیرد.

شهردار منطقه ۱۰ با تأکید بر اینکه توسعه فضای سبز هم‌زمان با اجرای پروژه‌های مسیرگشایی، یکی از اولویت‌های اصلی این منطقه است، گفت: خیابان ۴۵ متری شهید آل‌هاشم با توجه به موقعیت راهبردی و اهمیت ارتباطی خود، شایسته آن است که به یک محور سبز و زیبا تبدیل شود و این امر در دستور کار شهرداری قرار دارد.

وی در پایان تصریح کرد: این اقدامات گامی مهم در جهت توسعه متوازن شهری و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان عزیز منطقه ۱۰ به شمار می‌رود و امیدواریم با همکاری همه‌جانبه، شاهد خلق مناظری زیبا و ماندگار در این مسیر باشیم.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.