کد خبر : 39407
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 مرداد 1404 - 13:26

پروژه‌های عمرانی و خدماتی نواحی چهار گانه منطقه ۴ تسریع می‌شود

پروژه‌های عمرانی و خدماتی نواحی چهار گانه منطقه ۴ تسریع می‌شود

معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار تبریز در بررسی میدانی عملکرد نواحی چهار گانه منطقه ۴ بر تسریع پروژه های عمرانی و خدماتی تاکید کرد.

آی نیوز–  محبوب تیزباز نیازی در ادامه بازدیدهای میدانی خود از مناطق ده‌گانه، از نواحی چهارگانه منطقه ۴ بازدید و در جریان وضعیت خدماتی و عمرانی این نواحی قرار گرفت.
در جریان این بازدید که با همراهی معاونت فنی و عمرانی منطقه انجام شد، شهرداران نواحی ضمن ارائه گزارش عملکرد، به بیان مشکلات، چالش‌ها و نیازهای خدماتی و عمرانی ناحیه خود پرداختند.
پیش از آغاز بازدید، جلسه‌ای با حضور جواد صدیقی، شهردار منطقه ۴ در محل ساختمان مرکزی شهرداری منطقه برگزار شد. در این جلسه، گزارشی از وضعیت کلی منطقه ارائه شد و هماهنگی‌های لازم برای بررسی میدانی مسائل نواحی صورت گرفت.
در ادامه بازدید، وضعیت عمرانی نواحی نیز به‌صورت میدانی مورد ارزیابی قرار گرفت. برخی پروژه‌های در حال اجرا از جمله لکه‌گیری آسفالت، بهسازی معابر، جدول‌گذاری و ساماندهی فضاهای عمومی از نزدیک بررسی شد و معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تبریز بر تسریع روند اجرای پروژه‌ها، توجه به اولویت‌بندی نیازهای هر ناحیه و لزوم هماهنگی مستمر میان واحدهای اجرایی تأکید کرد.
گفتنی است در این بازدید، معاونت فنی و عمرانی منطقه نیز در محل اجرای پروژه‌ها حضور یافت و بررسی تخصصی وضعیت عمرانی نواحی را در دستور کار قرار داد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.