آغاز پروژه مسیرگشایی خیابان ۶۵ متری مایان و الوار

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۶ تبریز از آغاز پروژه احداث خیابان ۶۵ متری مایان و الوار با اعتبار اولیه ۶۰ میلیارد تومانی خبر داد.
آی نیوز– رضا بهجتی، با اعلام این خبر اظهار داشت: خیابان ۶۵ متری مایان و الوار با اجرای عملیات خاکبرداری و زیرسازی و جدولکشی در حال انجام است.
وی افزود: طی هفته های آتی نیز زیرسازی، مصالح ریزی و ادامه عملیات تسطیح و جدول کشی خیابان جدیدالاحداث ۶۵ متری ورودی الوار انجام خواهد شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۶ تبریز با اشاره به ثبت قرارداد ۶۰ میلیارد تومانی سازمان عمران، گفت: در حال حاضر کارگاه عمرانی این پروژه در حال تجهیز بوده و پیمانکار منطقه با جدیت در ۲ جبهه کاری متفاوت و مستقل مشغول به کار است.
رضا بهجتی، این پروژه با هدف توسعه شهر مسیرگشایی و روان سازی بار ترافیک مسیر مایان، الوار و جاده سنتو و همچنین جهت مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در دستور کار معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۶ تبریز قرار گرفته است.

برچسب ها :آی نیوز ، شهرداری تبریز ، منطقه6
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰