جلسه هماهنگی مسیرگشایی خیابان شهید سعیدی با نماینده ادارات آب و فاضلاب و برق و گاز

جلسه هماهنگی مسیرگشایی خیابان شهید سعیدی با نماینده ادارات آب و فاضلاب و برق و گاز برگزار شد در این جلسه موضوعاتی از جمله جابجایی تیر های برق و جمع آوری شبکه گاز و اجرای خط فاضلاب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
آی نیوز– اصغر آدی بیگ شهردار منطقه ۷ در این جلسه با تاکید بر هماهنگی بین بخشی برای پیشبرد پروژه اظهار داشت : بهره برداری از پروژه مسیرگشایی شهید سعیدی نیازمند هماهنگی و همکاری بین دستگا ههای مختلف است. هدف ما ارائه خدمات مطلوب و ارتقا کیفیت زندگی شهروندان در این منطقه است.
در این جلسه مصوب شد طی روز های آینده نسبت به جمع آوری شبکه گاز ، اجرای خط آب و فاضلاب و همچنین تسریع در روند جابجایی تیر برق اقدام گردد.
نمایندگان سازمان های مختلف نیز بر تعهد خود به اجرای دقیق برنامه های مصوب تاکید کردند و قول دادند تا با همکاری کامل با شهرداری منطقه ۷ از بروز تاخیر در پیشبرد پروژه جلوگیری کنند .
گفتنی است پروژه مسیرگشایی خیابان شهید سعیدی به طول یک هزار متر و عرض ۱۸ متر یکی از پروژه های مهم عمرانی شهرداری منطقه ۷ است که پس از اتمام نقش بسزایی در بهبود دسترسی های محلی و روان سازی ترافیک در جنوب غرب تبریز خواهد داشت.

برچسب ها :آی نیوز ، شهرداری تبریز ، منطقه7
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰