کد خبر : 43120
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 شهریور 1405

خدمات‌دهی مترو و اتوبوس‌های بی آر تی به مدت یک ماه رایگان شد

خدمات‌دهی مترو و اتوبوس‌های بی آر تی به مدت یک ماه رایگان شد

 لایحه دو فوریتی شهرداری تبریز مبنی بر رایگان شدن ناوگان حمل و نقل عمومی اعم از مترو و اتوبوس‌های بی آر تی تقدیم شورای اسلامی شهر تبریز شد.

آی نیوز– یعقوب هوشیار شهردار تبریز امروز در سیصد و چهل و یکمین جلسه پارلمان شهری لایحه دو فوریتی رایگان شدن یک ماهه خدمات مترو و بی آر تی را ارائه کرد.
این اقدام به مناسبت آغاز برنامه‌های ایران جان در استان آذربایجان‌شرقی و شهر تبریز، بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید و همچنین هفته دفاع مقدس صورت می‌گیرد.
بر این اساس، شهروندان تبریزی می‌توانند از امروز ۲۲ شهریور تا ۲۲ مهر به مدت یک ماه به صورت رایگان از خدمات مترو و اتوبوس‌های مسیر بی آر تی بهره مند شوند.
برنامه‌های رویداد ایران جان از ۲۴ تا ۳۰ شهریور با محوریت استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز از شبکه های سراسری رادیویی و تلویزیونی پخش خواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.