کد خبر : 40236
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 مهر 1404 - 13:25

تداوم عملیات اجرای سالن ورزشی چند منظوره ۴۰۰ میلیارد ریالی پونک دو واقع در اندیشه

تداوم عملیات اجرای سالن ورزشی چند منظوره ۴۰۰ میلیارد ریالی پونک دو واقع در اندیشه

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه یک از تداوم عملیات اجرای سالن ورزشی چند منظوره ۴۰۰ میلیارد ریالی پونک دو واقع در اندیشه با اتمام مراحل نهایی دیوار ضلع غربی و کاشیکاری سرویس ها خبر داد.

آی نیوز–  رامین نصراله پور اعلام کرد: در حال حاضر مراحل نهایی دیوار ضلع غربی پروژه به پایان رسیده و کاشیکاری سرویس‌های بهداشتی نیز تکمیل شده است.
معاون فنی و عمرانی منطقه یک افزود: این پروژه شامل سالن ورزشی چندمنظوره، سرویس‌های بهداشتی، رختکن و سایر تجهیزات پشتیبانی است و پس از تکمیل، امکان بهره‌برداری همزمان برای رشته‌های مختلف ورزشی فراهم خواهد شد.
وی تأکید کرد: رعایت استانداردهای ایمنی و کیفیت ساخت در تمامی مراحل پروژه از اولویت‌های شهرداری است و تلاش می‌شود تا با مدیریت دقیق منابع و نظارت مستمر، پروژه در زمان مقرر آماده بهره‌برداری شود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه یک در پایان خاطرنشان کرد: افتتاح این سالن ورزشی، گامی مهم در توسعه زیرساخت‌های ورزشی محله اندیشه و افزایش دسترسی شهروندان به امکانات رفاهی و تفریحی خواهد بود.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.