کد خبر : 43445
تاریخ انتشار : دوشنبه 20 مهر 1405

مردی همسر و دو کودک خود را در تبریز به قتل رساند

مردی همسر و دو کودک خود را در تبریز به قتل رساند

فرمانده انتظامی تبریزاز وقوع یک جنایت خانوادگی در این شهر خبر داد و گفت: مردی در تبریز همسر و دو کودک خود را به قتل رساند.

آی نیوز– سرهنگ محمد نعمتی اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر وقوع یک فقره قتل در شهرک مرزداران تبریز ماموران کلانتری ۲۶ باغمیشه فورا به محل اعزام شدند.

وی افزود: ماموران پس از حضور در محل مشاهده کردند که مردی حدودا ۴۵ ساله به‌علت مشکلات شخصی و خانوادگی، همسر و دو فرزند خود را به قتل رسانده و سپس خودکشی کرده است.

به گزارش آی نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، در روز دوشنبه ۲۰ مهر، وی با بیان اینکه اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد از شهروندان خواست در صورت داشتن هرگونه اختلاف و اختلالات روانی از مراکز مشاوره پلیس مستقر در کلانتری‌ها و مرکز آرامش یا با شماره تلفن گویای ۰۹۶۵۸۰ تماس بگیرند.

برچسب ها : ،


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.