کد خبر : 37955
تاریخ انتشار : جمعه 17 اسفند 1403 - 15:34

کشف ۲۰۰ هزار عدد ترقه در تبریز

کشف ۲۰۰ هزار عدد ترقه در تبریز

فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از شناسایی، کشف و ضبط تعداد بیش از ۲۰۰ هزار عدد انواع ترقه غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش آی نیوز از خبرگزاری پلیس، سرهنگ یدالله جهان آرا روز جمعه در جمع خبرگاران، با اعلام اینکه تعداد ۱۳ نفر نیز دستگیر شدند، افزود: با تلاش ماموران انتظامی و ارسال گزارش های مردمی در این زمینه تعداد ۲ باب کارگاه تولید غیرمجاز انواع مواد محترقه در تبریز شناسایی و کشف شد.

وی ارزش مواد محترقه کشف شده را بیش از سه میلیارد ریال اعلام کرد.

جهان آرا از شهروندان تبریزی و والدین نوجوانان و جوانان درخواست کرد تا نسبت به مراقبت های اصولی از فرزندان خود حساسیت و دقت نظر داشته باشند و از هر گونه نگهداری موارد محترقه و انواع ترقه در منازل به شدت پرهیز کنند، چون کوچکترین سهل انگاری در این زمینه می تواند صدمات جبران ناپذیری به خانواده ها وارد کند.

وی با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی با تمام توان و امکانات خود برای ایجاد امنیت روانی و آرامش تلاش می کند، یادآور شد: شهروندان در وصرت مشاهده و اطلاع از نگهداری و تولید مواد محترقه و ترقه، مراتب را به نزدیکترین کلانتری و پاسگاه های انتظامی اطلاع دهند.

فرمانده انتظامی شهرستان تبریز جمع آوری هر گونه مواد آتش زا و ترقه را جزو اولویت های این مجموعه بیان کرد و با تاکید بر جمع آوری آنها از سطح شهر، ابراز امیدواری کرد با همراهی مردم ایام پایان سال بدون حوادث ناگوار سپری شود.
کشف ۲۰۰ هزار عدد کشف ۲۰۰ هزار عدد
فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از شناسایی، کشف و ضبط تعداد بیش از ۲۰۰ هزار عدد انواع ترقه غیرمجاز در این شهرستان خبر داد. فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از شناسایی، کشف و ضبط تعداد بیش از ۲۰۰ هزار عدد انواع ترقه غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.