کد خبر : 1494
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 شهریور 1393 - 12:56

چهره مجموعه تاریخی فرهنگی مقبره الشعرا را دگرگون می کنیم

چهره مجموعه تاریخی فرهنگی مقبره الشعرا را دگرگون می کنیم

 با اجرای چند پروژه مهم در اطراف مجموعه تاریخی فرهنگی مقبره الشعرا منظر و چهره این منطقه را دگرگون خواهیم کرد.

 دکتر صادق نجفی در مراسم آغاز طرح بهسازی، توسعه و تکمیل مجموعه فرهنگی تاریخی مقبره الشعرای تبریز گفت: مقبره الشعرا آرامگاه شاعران بزرگی همچون استاد شهریار، خاقانی، اسدی توسی، اسدی نیشابوری، همام تبریزی و دهها و صدها شاعر و عارف نامداریست که هر کدام، از بزرگان ادب و عرفان به حساب می آیند و نقش بسزایی در تاریخ ادبیات کشورمان داشته اند.
وی با تاکید بر اینکه باید به عظمت و شان والای این مکان عظیم و مبارک واقف باشیم اظهار داشت: ۴۵ سال پیش احداث المان مقبره الشعرا در این محل شروع شده بود و ما امروز جرات پیدا کردیم که این کار بزرگ را به سرانجام برسانیم.
شهردار تبریز با تاکید برا اینکه باید این مکان را در شان مردم و جوانان و شهروندان با غیرت و ادب دوست تبریز احیا کنیم افزود: با همراهی و کمک هنرمندان قطعا تندیس ها و المان های فاخر و ارزشمندی در این مکان برافراخته خواهد شد تا شاهدی بر عظمت و بزرگی تاریخ، گذشته و حال تبریز باشند و حامل پیام گذشتگان تبریز برای آیندگان باشند.
دکتر نجفی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری در مورد تبریز و آذربایجان و با تاکید بر اینکه امروز وظیفه و تکلیف ما  خدمت به شهروندان و جوانان تبریز می باشد گفت: مردم ایران، شهروندان تبریز و جوانان باید بدانند که آذربایجان همیشه سر و سرٌ ایران بوده است.
وی ادامه داد: با پیشرفت و توسعه مجموعه مقبره الشعرا و موزه قاجار این دو مجموعه عظیم را به هم متصل می کنیم تا علاوه بر نمایان شدن موزه قاجار مجموعه بی نظیر فرهنگی تاریخی و گردشگری در این محل ایجاد شود.

شهردار تبریز گفت: با اجرای چند پروژه بزرگ از جمله امتداد خیابان ۱۸ متری شرقی مقبره الشعرا تا خیابان ششگلان، اتصال موزه قاجار به مقبره الشعرا، ساخت سالن با عظمت در نزدیکی بقعه سید حمزه و چند طرح دیگر به دنبال این هستیم که مجموعه بزرگ مقبره الشعرا را به یک مکان زیبای گردشگری تبدیل نماییم.
شهردار تبریز با اشاره به اینکه توسعه و عمران شهر تبریز با هماهنگی و همدلی مابین شهرداری تبریز، استانداری و ادارات مختلف امکان پذیر است گفت: شایسته تبریز نیست که ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از این شهر به صورت مخروبه به حال خود رها شده باشد.

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.