کد خبر : 16871
تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 مهر 1397 - 7:16

فرهنگ و پیشینه غنی تاریخی مهم‌ترین داشته ایرانیان است

فرهنگ و پیشینه غنی تاریخی مهم‌ترین داشته ایرانیان است

معاون میراث فرهنگی کشوربا بیان اینکه فرهنگ و پیشینه غنی تاریخی مهم‌ترین داشته ایرانیان است که آنها را به بهترین شکل به دنیا و جهانیان معرفی می‌کند، گفت: میراث فرهنگی به

فرهنگ و پیشینه غنی تاریخی مهم‌ترین داشته ایرانیان است

معاون میراث فرهنگی کشوربا بیان اینکه فرهنگ و پیشینه غنی تاریخی مهم‌ترین داشته ایرانیان است که آنها را به بهترین شکل به دنیا و جهانیان معرفی می‌کند، گفت: میراث فرهنگی به ما کمک می‌کند تا برپایه هویت فرهنگی خود که نشأت گرفته از شناخت گذشتگان‌مان است، آینده‌ای پربارتر بسازیم کشور دانست.

به گزارش آی نیوز به نقل از ایسنا، محمدحسن طالبیان با حضور در نخستین کنفرانس بین المللی «سیاو/ایکوموس» در ایران و شهر تبریز، پیرامون برگزاری این کنفرانس با اشاره به اینکه رویدادهای بین المللی فرصتی مناسب برای اشاعه فرهنگ و تاریخ بومی ایرانی در سطح جهانی است، ادامه داد: برگزاری رویدادهای بین المللی با حضور متخصصان و صاحب نظران، زمینه مناسبی را برای تعامل و ایجاد ارتباط با فرهنگ‌های مختلف فراهم می‌سازد، در این راستا معرفی فرهنگ اصیل ایرانی نیز در کنفرانس‌هایی این چنین قطعا برای تثبیت جایگاه جهانی ایران نقش بسزایی خواهد داشت. 

 

معاون میراث فرهنگی کشور ادامه داد: با حضور و تعامل متخصصین خارجی و داخلی دامنه‌ی همفکری و تبادلات علمی و فرهنگی گسترش و قدمی رو به جلو در جهت شناخت و معرفی فرهنگ و میراث معماری غنی ایرانی در جهان، برداشته می‌شود. 

 

طالبیان با تاکید به اینکه هدف ایکوموس تلاش جهانی برای ایجاد مفاهیم کلان و جدید در حوزه میراث فرهنگی است، ادامه داد: می‌بایست مضامین مختلفی را دراین راستا جستجو کرد تا بتوان از این طریق میراث فرهنگی را بر مبنای مفاهیم جدید توسعه داد. 

 

وی در ادامه به بیان اهمیت وجود محوطه‌های تاریخی و لزوم حفظ آن پرداخت و گفت: بناها و محوطه‌های تاریخی از گذشته تا امروز نقش مهمی داشته‌اند و بسان رسانه‌هایی حاوی اطلاعات تاریخی، اجتماعی، فرهنگی و … هستند که محققان از طریق تماس مستقیم با آن می‌توانند به این اطلاعات دست یابند و در حقیقت تجسد این اطلاعات در میراث فرهنگی بسیار حائز اهمیت است. 

 

طالبیان در پایان ضمن قدردانی از برگزاری کمپ بین المللی مستندنگاری معماری “ورنادوک” پیرامون برگزاری این کنفرانس، این رویداد را امری موثر در جهت حفظ  تکنیک های دستی  معماری و مستندسازی محوطه‌های تاریخی دانست و گفت: این کمپ با فعالیت متخصصان و صاحبنظران حوزه معماری علاوه بر مستندسازی طرح های بومی و سنتی اقلیم های مختلف، نقش بسزایی در حفظ تکنیک های اصیل معماری در عصر جدید تکنولوژی دارد. 

 

گفتنی است، معاون میراث فرهنگی کشور پیرامون بازدید خود از طرح های مستندنگاری شده “سرای حاج حسین میانی” بازار تاریخی تبریز، از برگزاری چهارمین کمپ بین المللی ورنادوک از آسیاب‌های بادی نشتیفان در استان خراسان رضوی خبر داد.

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.