کد خبر : 4839
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 اسفند 1394 - 7:07

‘ سفر قریب الوقوع رییس جمهوری سوئیس به ایران’

‘ سفر قریب الوقوع رییس جمهوری سوئیس به ایران’

«یوهان اشنایدر آمان» رئیس جمهوری کنفدراسیون سوئیس در روزهای ۲۶ تا ۲۸ فوریه (۷ تا ۹ اسفند) به ایران سفر خواهد کرد.

 

به گزارش تارنمای فرانسوی زبان رادیو تلویزیون سوئیس «ار تی اس»، هدف از این سفر که با همراهی حدود ۴۰ تن از کارفرمایان و سرمایه گذار سوئیسی صورت خواهد گرفت، گسترش مناسبات اقتصادی برن- تهران پس از لغو تحریم های اقتصادی اعلام شده است.
این گزارش حاکی است: صاحبان صنایع سوئیس که قصد داشتند در این سفر اشنایدر را همراهی کنند بسیار بیشتر بودند اما تنها ۳۵ تا ۴۰ نفر از آنان موفق شدند در چارچوب هیات همراه رئیس جمهوری کنفدراسیون سوئیس در سفر به تهران قرار گیرند.
«فیلیپ ولتی» رئیس اتاق بازرگانی سوئیس- ایران و سفیر سابق سوئیس در تهران در مورد این سفر گفت: آنچه حائز اهمیت است، ارزش این سفر است. مساله مهم تجدید ارتباط با ایران در سطح صنعتی و نیز در سطح مقامات است. این سفر در زمان خوبی صورت گرفته است.
وی افزود: ایرانیان به سوئیس اعتماد دارند و روابط دوستانه گذشته را به یاد دارند.
خانم «لیویا لو» (Livia Leu) که از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ میلادی ( ۱۳۹۲-۱۳۸۸) مسئولیت سفارت سوئیس در تهران را برعهده داشت و اکنون مسئول روابط دوجانبه ایران- سوئیس در دبیرخانه دولتی امور اقتصادی سوئیس (سکو) است، پیشتر در سفر دی ماه خود به ایران گفته بود کشورش موقعیت خوبی در روابط با ایران دارد و می تواند در این زمینه با سایرین رقابت کند.
وی اردیبهشت ۹۴ پیش از نهایی شدن توافق هسته ای ایران نیز در راس هیاتی اقتصادی و با هدف بررسی ظرفیت های سرمایه گذاری به ایران سفر کرده بود.
سفیر سابق سوئیس در تهران با ابراز رضایت از آن سفر، اعلام کرده بود ارزش مبادلات دو کشور از ۸۰۰ میلیون فرانک در سال ۲۰۰۷ ( ۱۳۸۶) به ۴۰۰ میلیون فرانک (بدون احتساب طلا) در سال ۲۰۱۴ ( ۱۳۹۳) میلادی رسید.
شورای فدرال سوئیس پیشتر با اعلام لغو تحریم های هسته ای علیه ایران، عنوان کرده بود: سوئیس همیشه از روند مذاکره و اجرای توافق حمایت کرده است. شورای فدرال اطمینان دارد که اجرای توافق هسته ای و برداشتن تحریم های بین المللی، مراودات سیاسی و اقتصادی با ایران را افزایش می دهد.
۲۶ دی با انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره انجام تعهدات هسته ای ایران در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، اجرای تعهدات طرف مقابل (گروه ۱+۵) یعنی روند لغو تحریم های هسته ای غرب علیه تهران آغاز شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.