کد خبر : 6448
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 تیر 1396 - 3:45

تبریز با ۱۰ هزار میلیارد ریال پروژه اجرایی به استقبال تبریز ۲۰۱۸ می رود

تبریز با ۱۰ هزار میلیارد ریال پروژه اجرایی به استقبال تبریز ۲۰۱۸ می رود

آی نیوز- مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی ، گردشگری آذربایجان شرقی گفت: تبریز با ۱۰ هزار میلیارد ریال پروژه اجرایی به استقبال تبریز ۲۰۱۸ می رود.

در نشست رسمی بررسی راهکارهای مشارکت بخش خصوصی در رویداد ۲۰۱۸، با مدیریت استاندار آذربایجان شرقی و با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و جمعی از اعضای انجمن ها و اتحادیه های بخش خصوصی گردشگری، برگزار شد.

مرتضی آبدار در این نشست با بیان اینکه رویداد تاریخی تبریز ۲۰۱۸ فرصتی طلایی است که برای ایران و آذربایجان فراهم شده است، گفت: خوشبختانه در جلسه امروز رسما رویداد تاریخی ۲۰۱۸ که در هیئت وزیران توسط نامه نگاری استاندار در کمیسیون فرهنگی و  هیئت وزیران کشور به تصویب رسیده است، برگزار شده است.

وی افزود: در راستای این رویداد بزرگ کلیه برنامه های ۱۹ دستگاه اجرایی دولت درگیر این رویداد بوده و قریب به هزار میلیارد بودجه جهت اجرای پروژه های لازم تبریز ۲۰۱۸ اختصاص یافته است، گفتنی است که این بخشها تنها ۳۰ درصد مسیر را در پوشش ظرفیت های گردشگری در تبریز ۲۰۱۸ تامین خواهد کرد و ضرورت ۷۰ درصد باقی مانده با مشارکت جدی مردم و بخش خصوصی گره خورده است.

آبدار در پایان سخنان خود تاکید کرد: تبریز ۲۰۱۸ نقطه آغاز و خانه تکانی گردشگری استان خواهد بود.

این گزارش حاکی است، “سعید شبستری” معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی در این نشست مشارکت بخش دولتی و خصوصی را لازمه روند رونق دهی اقتصاد کشور معرفی کرد و گفت: همان طور که مستحضرید اقتصاد کشور  ما وابسته به نفت است و اگر بخواهیم این وابستگی را از بین ببریم، راهکار اصلی این موضوع، رو آوردن بر صنایع غیر است تا مولد صنعت و تولیدی دیگر شود، یکی از مهم ترین این راهکار ها صنعت پاک گردشگری است، اما باید در این راستا موضوعات فرهنگی را در اولویت های کاری قرار دهیم.

وی با بیان اینکه هدف از این جلسه بیان انتظارات بخش خصوصی از دولتی است، ادامه داد: تبریز ۲۰۱۸ تنها با بنا کرن چند بنر و ایجاد سایت تحقق نمی یابد، چراکه مشکلات ریشه ای بسیاری از جمله کمبود سرویس بهداشتی، اوضاع نابسامان آسفالت و هتل ها وجود دارد.

شبستری خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت های گردشگر پذیر شهر اعم از موزه ها، استادیوم، امامزاده ها و حتی از ظرفیت های هنری نظیر، تئاتر و موسیقی به طور اخص استفاده کرد تا گردشگر تبریز را با ظرفیت هایی که لایق تاریخی آن است بشناسند.

وی ادامه داد: بخش عملیاتی این رویداد مهم را باید بخش های خصوصی بر عهده بگیرند. این یک فرصتی است تا استان را در سطح جهانی معرفی کنیم و بتوانیم این مهم را در بین شهروندان نیز ملموس ساخته و توجیهات لازم را برای آنها فراهم سازیم.

شبستری اظهار کرد: فرهنگ توریست پذیری بسیاری از مسائل فرهنگی را به دنبال خواهد داشت، که در پی آن بسیاری از فرهنگ های رعایت ترافیک، برخورد صحیح با مهمان و گردشگر پی ریزی خواهد شد.

وی تاکید کرد: برای تحقق این اهداف همکاری باید دوطرفه باشد، چراکه توان و برنامه بخش دولتی مشخص است اما این بخش خصوصی است که برنامه های مصوب دولتی را باید به عمل درآورد و اصلاحات اجرایی با مشارکت بخش خصوصی فراهم شود.

شبستری در پایان افزود: حلقه های مشترکی که بین بخش دولتی وخصوصی ایجاد میشود حلقه ای ناگسستنی است تا بتوانیم امور اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی استان را به جلو ببریم، چراکه با این مشارکت می توانیم ظرفیت های اشتغالی را افزایش دهیم و اشتغال را برای جوانان تسهیل دهیم.

برچسب ها :

ناموجود

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.